Raphael Varane a vorbit despre plecarea de la Real Madrid: ”Am vrut să experimentez și alte lucruri”

Raphael Varane Manchester United Real Madrid Anglia Raphael Varane a vorbit despre plecarea de la Real Madrid: ”Am vrut să experimentez și alkte lucruri”
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 22:42
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 22:48

Raphael Varane a stat la centrul unui transfer surprinzător în această vară.

Fundașul ce a câștigat Campionatul Mondial din 2018 cu naționala Franței a părăsit Spania și a mers în Anglia, după 10 ani petrecuți la Madrid. Acesta a ales să plece la Manchester United, acolo unde avea să să se reîntâlnească cu Cristiano Ronaldo.

Varane a recunoscut că și-a dorit să plece de la Real Madrid pentru a experimente și viața de sportiv la un alt club. În afară de Real Madrd, el a mai evoluat pentru Lens, în Franța. Manchester United a plătit 40 de milioane de euro în schimbul lui.

”M-am gândit mult la asta. Nu a fost o decizie făcută peste noapte. Am vrut să plec de la Real Madrid, mai mult ca sigur, dar am vrut să plec pe termeni buni. Am vrut să încerc să experimentez şi alte lucruri şi emoţii la alt club. 

Pur şi simplu am vrut ceva diferit. Am şţiut că Premier League e un campionat de top şi am văzut asta de când am venit”, a declarat Varane.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!