Noi detalii legate de transferul 'perlei' din Ungaria în Premier League: „Negocierile sunt aproape de stadiul final!” 

Dominik Szoboszlai Liverpool RB Leipzig Anglia
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 13:36
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 13:39

Dominik Szoboszlai (22 ani) este unul dintre cei mai doriți jucători de pe piața transferurilor. 

'Perla' Ungariei a impresionat atât în tricoul naționalei cât și alături de RB Leipzig, astfel că a atras atenția marilor cluburi din Europa. Dominik Szoboszlai a fost dorit de Newcastle și Liverpool din Premier League și se pare că și-a ales deja următoarea destinație

Fabrizio Romano dă detalii despre transferul lui Szoboszlai

Jurnalistul italian specializat în transferuri, Fabrizio Romano, oferă detalii legate de situația jucătorului maghiar, care și-a dat acordul să semneze cu echipa lui Jurgen Klopp. Conform lui Fabrizio Romano, negocierile se îndreaptă spre ultimul stadiu. 

„Negocierile dintre Liverpool și RB Leipzig pentru Dominik Szoboszlai sunt extrem de avansate și progresează către ultimul stadiu. Sunt clarificate punctele cheie legate de preț între cele două cluburi. Din partea jucătorului nu există probleme”, scrie Romano. 

Cifrele lui Dominik Szoboszlai

Fotbalistul și-a făcut junioratul la Videoton (2006-2007), Fonix-GOLD (2007-2015), MTK Budapesta (2015-2016) și Liefering (2016-2017). A evoluat de-a lungul carierei sale la AKA Red Bull Salzburg U18, FC Liefering și RB Salzburg. 

Din 2021, Dominik Szoboszlai e legitimat la RB Leipzig, unde a înregistrat 87 de meciuri, a reușit să marcheze 17 goluri și să paseze decisiv în 22 de assist-uri, în aproximativ 5.500 de minute petrecute în tricoul clubului din Bundesliga.

În vară, s-a discutat intens în presa internațională despre posibilitatea ca mijlocașul maghiar să ajungă în La Liga, la Real Sociedad, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Cel mai bine cotat jucător român este Răzvan Marin (26 de ani), de la Empoli, cu o valoare de piață de opt milioane de euro.

VIDEO - Golul cu care Szoboszlai a calificat Ungaria la EURO 2020 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!