Manchester City Harry Kane Jack Grealish Tottenham Anglia Manchester City, gata să arunce cu bani pentru transferul lui Kane! Recordul lui Grealish poate fi doborât

Manchester City, gata să arunce cu bani pentru transferul lui Kane! Recordul lui Grealish poate fi doborât 

Manchester City rămâne activă pe piața transferurilor și pregătește încă o super-mutare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 August 2021, 21:26
Data actualizarii: Joi 12 August 2021, 21:27

După ce au doborât recordul cu cel mai scump transfer din istoria Premier League, când au plătit 117.5 milioane de euro pentru Jack Grealish, „cetățenii” sunt la un pas să își doboare propriul record. Pep Guardiola îl dorește cu insistență pe Harry Kane la echipa sa, iar oficialii clubului au făcut primele oferte către Tottenham, însă au fost refuzate. 

Cum antrenorul catalan nu este obișnuit cu refuzuri, City pregătește o nouă ofertă pentru atacantul englez. Conform The Guardian, șeicii de la Manchester City sunt dispuși să ofere 150 de milioane de euro pentru Kane, dacă șefii lui Spurs dau semne că ar fi gata să negocieze. 

  • Manchester City, gata să arunce cu bani pentru transferul lui Kane! Recordul lui Grealish poate fi doborât

Harry Kane își dorește o nouă provocare și să câștige trofee, motiv pentru care ar fi dispus să facă trecerea la campioana Angliei. Atacantul de 28 de ani nu are niciun trofeu în carieră și vrea să remedieze acest lucru.

Guardiola a recunoscut interesul pentru Kane 
 

La o conferință de presă, Pep Guardiola a confirmat interesul echipei sale pentru atacantul englez. Antrenorul a dezvăluit că Kane este un jucător interesant pentru multe cluburi, însă totul depinde de deschiderea șefilor lui Tottenham. 

„Daca Tottenham nu vrea să negocieze, totul e încheiat. Dacă însă sunt dispuși să negocieze, cred că nu doar Manchester City, dar multe cluburi din lume vor încerca să îl transfere”, a spus Guardiola. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!