Klopp nu se joaca! Liverpool a anuntat astazi ca 9 jucatori vor parasi echipa in aceasta vara

Jurgen Klopp Alberto Moreno Daniel Sturridge Liverpool Anglia Klopp nu se joaca! Liverpool a anuntat astazi ca 9 jucatori vor parasi echipa in aceasta vara
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2019, 17:21
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2019, 17:24

Campioana Europei a renuntat la mai multi jucatori de la Academie.

FC Liverpool a anuntat astazi ca a trimis lista cu jucatorii care vor fi pastrati pentru stagiunea urmatoare dintre cei carora le expira contractul in aceasta vara. Astfel, echipa lui Jurgen Klopp a reconfirmat ca Alberto Moreno si Daniel Sturridge vor pleca in aceasta vara.

Nu sunt insa singurii: alti 7 jucatori nu vor mai ramane la Liverpool! Connor Randall, cel care a avut 8 aparitii sub comanda lui Klopp, si portarul Adam Bogdan, cel care a avut 6 aparitii pentru prima echipa, vor pleca. De asemenea, Juanma, Conor Masterson, Glen McAuley, Corey Whelan si Ben Williams, fotbalisti care au evoluat pentru echipa Under 23 a lui Liverpool, vor pleca in aceasta vara.

Dintre jucatorii carora le expira contractele, cei de la Liverpool le-au facut oferte de prelungire lui Bobby Adekanye, Daniel Atherton, George Johnston, Abdi Sharif si Edvard Tagseth.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!