Erling Haaland le-a închis gura criticilor: ”Sezon prost?”

Erling Haaland Manchester City Premier League Anglia 1. Erling Haaland (23 de ani / Manchester City) - 180 milioane de euro
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 09:05
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 09:04

Duminică seară a avut loc ultima etapă din eșalonul de elită al Angliei.

După ce Manchester City a învins-o pe West Ham cu 3-1 pe ”Etihad”, ”cetățenii” și-au trecut în cont al patrulea titlu consecutiv sub comanda lui Pep Guardiola.

Contestat că e ”absent” în meciurile mari și că știe doar să marcheze goluri, Erling Haaland le-a închis gura criticilor după ce și-a adjudecat al doilea Premier League consecutiv.

Erling Haaland le-a închis gura criticilor

Întrebat dacă are un mesaj pentru cei care spun că a trecut printr-un sezon prost, Erling Haaland a menționat că oamenii care-l urăsc și care-l critică îl fac mai bun.

”E bine, să știi! Cu cât ai mai mulți oameni care te urăsc și care te critică... Ei bine, cu atât ești mai bun. Dacă a fost un sezon prost, mă bucur, înseamnă că totul va fi mai bun la anul”, a spus Erling Haaland, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele social media.

În sezonul în curs, atacantul norvegian, cotat la 180 de milioane de euro de site-urile de specialitate, a reușit să puncteze pe tabela de marcaj de 38 de ori în toate competițiile.

  • Premier League: 31 de apariții, 27 de goluri, cinci assist-uri
  • FA Cup: două apariții, cinci goluri
  • UEFA Champions League: nouă apariții, șase goluri, un assist

Cum arată clasamentul Premier League

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!