Anglia

VIDEO Cristiano Ronaldo, la antrenament alături de echipa U21 a lui Manchester United după ce a fost exclus din lot! Primele imagini cu portughezul 

Situația lui Cristiano Ronaldo (37 ani) la Manchester United devine din ce în ce mai tensionată. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 12:08
Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 12:10

Superstarul portughez a fost exclus din lot pentru meciul cu Chelsea din acest weekend, după gestul făcut în meciul cu Tottenham. Cristiano Ronaldo a fost surprins părăsind terenul de joc înainte de fluierul final, iar presa britanică a dezvăluit că fotbalistul ar fi refuzat să intre pe teren în momentul în care Erik ten Hag îl chemase la schimbare. 

Tehnicianul a anunțat că urmează să ia măsuri în acest sens, iar joi seară United a anunțat excluderea din lot a portughezului, decizia fiind luată de Ten Hag, cu sprijinul conducerii. Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe Instagram în care adresa situația. 

Cristiano Ronaldo, la antrenamentele echipei de tineret a lui United 

În dimineața zilei de vineri, fotbalistul a fost surprins la 8:30 ajungând la baza de antrenament din Carrington, acolo unde se va pregăti în paralel cu echipa U21 a lui Manchester United. Cristiano Ronaldo nu se va antrena cu jucătorii de la tineret, ci individual, după cum informează manchestereveningnews.co.uk. 

Atacantul a fost filmat în timp ce ajungea la antrenamente. 

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după excluderea din lot 

„Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat. Sunt aceeași persoană și același profesionst care am fost în ultimii 20 de ani în care am jucat în fotbalul de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în luarea deciziilor. 

Am început de foarte tânăr, jucătorii mai în vârstă și mai experimentați au fost întotdeauna exemple extrem de importante pentru mine. Astfel, mai târziu, am încercat întotdeauna să setez un exemplu în mine pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate nu este întotdeauna posibil asta și câteodată tensiunea  momentului nu scoate ce e mai bun din noi. 

În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu în Carrington, să îmi sprijin coechipierii și să mă pregătesc pentru tot în orice meci. Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Aceasta este Manchester United și uniți trebuie să rămânem. În curând vom fi din nou împreună”, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram. 

Modifică setările cookies