Casemiro nu a stat pe gânduri și a spus asta: „Erik ten Hag e obsedat”. La ce s-a referit

Manchester United Casemiro Erik ten Hag Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 19:03
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 19:03

Manchester United se află în acest moment pe locul trei în clasamentul din Premier League.

„Diavolii roși” au acumulat 49 de puncte după 24 de meciuri disputate. În consecință, Manchester United a înregistrat 15 victorii, patru rezultate de egalitate și cinci înfrângeri până acum.

Casemiro nu a stat pe gânduri și a spus asta: „Erik ten Hag e obsedat”. La ce s-a referit

Transferat pentru aproximativ 70 milioane de euro în vara lui 2022 la United, Casemiro a înscris deja două goluri și a oferit trei pase decisive în tricoul „diavolilor roșii” în actuala ediție din Premier League.

Starul brazilian a vorbit despre antrenorul său, Erik ten Hag, și a evidențiat faptul că neerlandezul este obsedat ca echipa să câștige și că vrea de la elevii săi să fie într-o formă de vis.

„E crucial ca un antrenor să fie obsedat să câștige și nimic mai puțin decât asta. Așa este și Erik ten Hag! Cere mult de la noi, are înclinații spre perfect!”, a spus Casemiro, citat de jurnalistul sportiv, Fabrizio Romano, pe rețelele social media.

Cifrele lui Casemiro

Închizătorul și-a început cariera fotbalistică la Sao Paulo. În 2013 a fost cumpărat de Real Madrid pentru șase milioane de euro, iar din 2015 a devenit titular incontestabil în angrenajul grupării „blanco”.

336 de apariții a bifat Casemiro pentru formația de pe Santiago Bernabeu. De asemenea, brazilianul a reușit să marcheze 31 de goluri și să paseze decisiv în 29 de situații în aproape 26.000 de minute petrecute în tricoul lui Real.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!