FOTO "Un gest de clasă al lui Arsenal". Oleksandr Zinchenko, căpitan în meciul cu Leicester, la un an de la izbucnirea războiului în Ucraina

Oleksandr Zinchenko Arsenal Leicester Premier League Razboi ucraina Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 18:03
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 18:17

Leicester - Arsenal s-a jucat în etapa 25 din Premier League.

Pentru partida din campionat, tehnicianul lui Arsenal a luat o decizie de impact în ceea ce privește banderola de căpitan, oferindu-i-o lui Oleksandr Zinchenko, ca semn de comemorare a unui an de la debutul războiului în Ucraina. 

"Alex Zinchenko va fi căpitanul nostru astăzi, ca semn de respect și de dragoste cu ocazia împlinirii unui an de la izbucnirea conflictului din Ucraina", se arată în anunțul postat de club pe rețelele de socializare.

Motivul pentru care Oleksandr Zinchenko a ales-o pe Arsenal
 

Suma de transfer a ucraineanului a fost de 35 milioane de euro, dar cota sa pe piață, conform site-urilor de specialitate, nu depășește 25 milioane. Oleksandr Zinchenko a părăsit-o pe Manchester City după 127 de partide în tricoul "cetățenilor", pentru care a reușit două goluri și 12 assist-uri în peste 9000 de minute jucate.

"Vreau să vă spun că ăsta este un vis de când eram mic (n.r. - să ajung la Arsenal), pentru că am fost un mare fan al echipei. Când Thierry Henry și Cesc Fabrecas jucau aici, adoram să-i urmăresc pe ei și acea Arsenal", au fost cuvintele lui Zinchenko, conform Mirror.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!