Alfie Haaland reaprinde rivalitatea cu Roy Keane: "Probabil că el crede că e ok să vină cu critici"

Alfie Haaland Erling Haaland Roy Keane Anglia
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 12:08
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 12:06

Alfie Haaland a răspuns comentariilor făcute de Roy Keane cu privire la forma recentă a fiului său, Erling.

Erling Haaland a traversat un succes imens de când s-a transferat de la Borussia Dortmund în iunie anului 2022. Dar fostul căpitan al lui Manchester United, Roy Keane, nu este de aceeași părere.

Fostul mijlocaș a aruncat câteva cuvinte dure la adresa lui Erling Haaland, insistând că jocul său este la același nivel cu cel al unui „jucător de ligă secundă”.

„Nu știu ce e cu vâlva asta, îl laud pe Erling Haaland în fiecare săptămână, îi laud pe Manchester City, și cred că este un atacant incredibil”, a început irlandezul în recenzia sa aspră la adresa lui Haaland.

„Dar jocul său general este acela al unui jucător de ligă secundă. Și mă bucur că nu ești de acord cu mine, nu mă aștept ca oamenii să fie de acord cu mine.

„Jocul său general, săptămână de săptămână, nu este nici pe departe suficient de bun.

„Ca atacant, jocul său de legătură, felul în care pune mingea, uneori opțiunile pe care le oferă colegilor săi sau opțiunile pe care nu le oferă nu este destul de bun. Ca un atacant și un golgheter nu am ce comenta, dar cealaltă piesă a lui este la nivelul unui jucător din liga secundă”, a declarat Roy Keane, despre atacantul lui Manchester City.

Replica lui Alfie Haaland

Deloc surprinzător, tatăl norvegianului, Alfie Haaland, a răspuns după declarațiile făcute de fostul mijlocaș irlandez.

„Probabil că el crede că e ok să vină cu critici. Dar echipa câștigă, iar Erling este încă golgheter, deci nu poate fi fost chiar atât de rău.” a declarat fostul internațional.

Alfie Haaland vs Roy Keane

Alfie Haaland și Roy Keane s-au confruntat în anii '90 și fostul jucător al "diavolilor roșii" era cel ce urma să îi încheie cariera internaționalului norvegian.

Keane a recunoscut în autobiografia sa, după ceva timp, că intențiile sale față de rivalul său au fost premeditate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!