"Merci, Arsene". Wenger s-a despartit cu un 5-0 de Arsenal, la finalul unui meci emotionant! Jucatorii i-au oferit "garda de onoare"
Duminica 06 Mai 2018, 20:30

"Merci, Arsene". Wenger s-a despartit cu un 5-0 de Arsenal, la finalul unui meci emotionant! Jucatorii i-au oferit "garda de onoare"

UPDATE | Arsenal s-a impus cu 5-0 in meciul cu Burnley! Aubameyang, de doua ori, Lacazette, Kolasinac si Iwobi au marcat pe Emirates.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finalul erei Wenger pe Emirates - Arsenal joaca azi ultimul meci pe teren propriu in acest sezon.

Arsene Wenger a avut parte de o primire speciala astazi, inaintea meciului cu Burnley, ultima partida a lui Arsenal cu el pe banca pe stadionul Emirates.

Jucatorii ambelor echipei au format un "garda de onoare" pentru a cinsti mandatul de 22 de ani al lui Wenger la Arsenal.

Pe contul oficial de Twitter, Arsenal a postat echipa de start de la primul meci al lui Wenger, in urma cu 22 de ani.

Wenger a avut parte de o primire speciala si din partea suporterilor de pe Emirates, cei care i-au cerut constant demisia in ultimele luni. Pentru Arsenal, sezonul e ratat - echipa nu mai are nicio sansa sa prinda Champions League, dupa ce joi seara a fost eliminata si din Europa League.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Toate cele 9 victime ale accidentului din Ungaria sunt cetățeni români. Lucrau în agricultură și se întorceau în țară
BRAT