A avut nevoie de operatie estetica! Un barbat care si-a atacat sotia dupa un meci, condamnat la 7 ani de inchisoare! Ce s-a intamplat

Autor: Sport.ro
Marti 25 Septembrie 2018, 13:14

	A avut nevoie de operatie estetica! Un barbat care si-a atacat sotia dupa un meci, condamnat la 7 ani de inchisoare! Ce s-a intamplat

Femeia i-a spus judecatorului ca s-a temut pentru viata ei.

Anthony Dean, un barbat de 39 de ani din The Paddock, Eaton Ford, a fost condamnat la 7 ani de inchisoare dupa ce si-a atacat partenera dupa partida dintre Chelsea si Liverpool din luna mai. Chelsea a castigat cu 1-0 partida iar lucrurile au degenerat.

Barbatul a parasit casa dupa partida, spunandu-i partenerei ca merge in pub, insa s-a intors la scurta distanta si mai nervos. Scenariul s-a repetat apoi, insa cand Anthony Dean s-a intors din nou acasa, si-a atacat sotia, aruncandu-o in mobila din bucatarie pentru ca apoi sa o loveasca cu pumnul. Barbatul a amenintat ca o omoara si a aruncat farfurii spre ea, lovind-o in brate si picioare.

Femeia a fost internata in spital avand nevoie de operatie la ochi dupa ce i-a fost dezlipita retina. Anthony Dean a pledat vinovat si a fost condamnat luni la 7 ani si jumatate de inchisoare, primind si un ordin de restrictie valabil 5 ani.

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies