baseball Bobby Bonilla Alte sporturi El e cel mai SMECHER sportiv din toate timpurile. E platit cu 1 MILION DE EURO pe an fara sa faca NIMIC! Contractul expira in 2035

El e cel mai tare sportiv din toate timpurile. E platit cu 1 MILION DE EURO pe an fara sa faca NIMIC! Contractul expira in 2035

Americanul Bobby Bonilla (57 de ani) e un fost jucator de baseball care a profitat de greutatile financiare ale clubului New York Mets.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 August 2020, 17:44
Data actualizarii: Marti 18 August 2020, 17:54

Cazul sportivului cu origini portoricane e unul extrem de ciudat, dar si amuzant in acelasi timp. Asta pentru ca in America se vorbeste in fiecare an despre ziua de 1 iulie ca "Bobby Bonilla Day". Ce se intampla de fapt? Desi s-a retras de mult din activitatea profesionista, Bonilla incaseaza an de an o "rata" de 1,19 milioane de dolari si o va face inca 15 ani de-acum inainte.

Povestea dintre Bonilla si Mets a inceput in perioada 1992-1995, atunci cand era cel mai bun jucator din liga (MLB) si totodata cel mai bine platit. Plecat apoi la alte echipe, Bonilla s-a intors la Mets in 1999, fara a avea rezultatele de odinioara. Ca urmare, a fost pus pe liber, chiar daca gruparea din New York trebuia sa-i mai plateasca vreo 6 milioane de dolari.

Pentru ca patronul lui Mets de la acea vreme avea mari dificultati economice legate de implicarea intr-o schema piramidala gen "Caritas" la noi, Bonilla a aratat intelegere, oferindu-le conducatorilor o varianta de amanare a platii. Astfel, datoria a fost stinsa provizoriu pentru 10 ani, dar a fost reluata in 2011, cei de la Mets fiind obligati acum sa-i dea lui Bonilla 1,19 milioane de dolari pe an, pana in 2035, atunci cand Bobby ar avea 72 de ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!