REVOLTATOR! A desfigurat o atleta de 17 ani si a primit doar o amenda de 1.000 de lei!

Samantha Sadler Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2011, 09:46
Data actualizarii: Joi 10 Februarie 2011, 09:47

Atleta s-a ales cu fracturi craniene, nasul spart si fractura la cavitatea oculara dupa atacul unui pusti de 14 ani.

Atleta inca mai are vedere dubla si mai trebuie sa faca numeroase operatii chirurgicale la 8 luni de la incident.

Pustiul de 14 ani a aruncat cu o piatra prin geamul masinii in care Samantha Sadler se afla si a lovit-o din plin pe atleta, iar judecatorii au decis sa-l amendeze cu doar 200 de lire sterline, adica aproximativ 1.000 de lei. Pierderile sportivei sunt imense: pe langa faptul ca era considerata cu potential de a ajunge in lotul de atletism al Marii Britanii, ea mai era si model pentru nume de top din industria modei.

Dupa atacul criminal in care a fost lasata plina de sange si cu bucati de sticla in corp, Samantha a fost nevoita sa stea 4 saptamani in spital si a avut de suportat o operatie de 10 ore chiar in ziua in care a implinit 17 ani.

"Nu am mai vazut decat sange in fata ochilor. Am tipat de durere. A fost doar la cativa centimetri distanta de a ma ucide. Am crezut ca o sa raman oarba", e marturia infioratoare a victimei.

Cu toate acestea, sportiva care concureaza in proba de heptatlon spera sa-si reia viata de dinainte:

"Din cauza vederii, nu mai pot alerga 100 metri garduri, dar, in rest, mi-am revenit din punct de vedere fizic. Pretuiesc mai mult viata ca inainte si sunt mai determinata ca niciodata."

Tatal sportivei este insa socat de decizia tribunalului:

"Suntem absolut socati. Cazul a fost tratat intr-un mod extrem de neprofesionist. Au ajuns la o intelegere doar pentru ca atacatorul sa pledeze vinovat. Fata mea a fost nenorocita pe viata si el a scapat nepedepsit."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!