Romania - Turcia, ProTV | FRF a anuntat pretul biletelor: 20 de lei la peluza! Meciul se joaca la Cluj
24 2017 15:39

Romania - Turcia, ProTV | FRF a anuntat pretul biletelor: 20 de lei la peluza! Meciul se joaca la Cluj

ProTV transmite meciurile amicale cu Turcia si Olanda, de pe 9 si 14 noiembrie.

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Reprezentativa Romaniei incheie anul cu doua amicale puternice. Mai intai, pe 9 noiembrie, nationala noastra va intalni Turcia, selectionata pregatita de Mircea Lucescu, de la ora 20:15, in direct la ProTV.

Apoi, pe 14 noiembrie, tricolorii vor primi la Bucuresti, pe Arena Nationala, vizita Olandei, condusa de Dick Advocaat, de la ora 21:00, in direct la ProTV.

Cel mai ieftin bilet la amicalul Romania - Turcia costa 20 de lei, tichetele fiind puse in vanzare, marti, pentru meciul din 9 noiembrie, de la Cluj Napoca, informeaza frf.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: Peluza 1 | 20 lei; Tribuna 1 | 50 lei; Tribuna 2 | 50 lei; VIP | 250 lei.

Biletele sunt disponibile online incepand de marti, pe site-urile bilete.frf.ro si pe bilete.ro. Fiecare persoana poate cumpara maximum 4 bilete, urmand ca acestea sa fie nominale (numele, data si locul nasterii ale titularului vor fi inscriptionate pe toate). in cazul modificarii titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscriptionate cu noul nume) la casieria stadionului, in ziua meciului, intre orele 12:00 si 20:15.

Fanii isi pot aduce copiii in Family Zone, in sectoarele special amenajate, care vor fi comunicate ulterior, beneficiind si de o reducere: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica dupa plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai insotiti de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la portile de acces ale arenei din Cluj-Napoca.

La 4 noiembrie, biletele vor fi puse in vanzare si la casieria stadionului.

Casieria pentru ridicarea biletelor a persoanelor cu dizabilitati va fi deschisa pe 9 noiembrie, incepand cu 12.00 pana la startul meciului.3 comentarii
  • 7 2017
    Sorin Nu le verifica nimeni. Fiecare poarta raspunderea la ceea ce face sau nu face...
  • 24 2017
    dana+petrescu scump tata.....mai bn cumpar seminte si bere...
  • 24 2017
    Mihai Ma gandesc daca articolele pe care le scrieti le verifica cineva.Dupa cum scrie autorul articolului o persoană poate achiziționa maxim 4 bilete dar in family zone reducere 20% pentru 5bilete.Felicitari! Am ajuns sa citesc articolele voastre ca si cum m as uita la Cronica Carcotasilor.Aveti face in peste 90% sin știrile redactate.Daca nu ar fi de plâns as rade.Bravo......
BRAT