Scenariul de COSMAR pe care Steaua il poate avea in urmatoarele saptamani! 3 meciuri din 4 in Stefan cel Mare?
15 2016 16:10

Scenariul de COSMAR pe care Steaua il poate avea in urmatoarele saptamani! 3 meciuri din 4 in Stefan cel Mare?

Daca meciurile de acasa inseamna Pitesti pentru Steaua, primele deplasari din 2016 ar putea reprezenta Stefan cel Mare.

Cei mai buni copii din Romania! Cupa Hagi Danone, finalele: in direct la Sport.ro duminica de la 11:00, 12:00 si 17:00!

Steaua ar putea juca in urmatoarele 4 meciuri de Liga I de trei ori in Stefan cel Mare. Acesta ar fi cel mai negru scenariu pentru echipa lui Reghecampf in acest inceput de an.

Primul meci pe care Steaua il va juca pe terenul rivalei de moarte va fi cu Voluntari. Dumitru Dragomir, presedintele de onoare de la Voluntari, a anuntat ca vrea ca partida cu Steaua sa se joace in Stefan cel Mare, echipa sa urmand sa joace "acasa", la Voluntari, incepand cu meciurile din playout.

Urmatoarea partida ar urma sa se desfasoare la Pitesti, cu CSMS Iasi, pentru ca apoi sa vina turul duelului de foc cu Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei, pe Stefan cel Mare.

Startul sezonului de playoff ar putea reprezenta un nou meci cu marea rivala din Capitala. La tragerea la sorti a programului pentru playoff, meciul de deschidere pentru cele doua ar putea fi chiar un derby direct, tot in Stefan cel Mare.

3 comentarii
  • 16 2016
    steaua+1947 domnilor gazetari,cu tot respectul.......gigi,puscariasii si ex-javrele.......nu au nimic comun cu steaua noastra.......lumea li se adreseaza cu:...w.c.s.b......................................................................................
  • 15 2016
    mircea mananci .........
  • 15 2016
    Andrei ii reguleaza in ANUS pe clonistii de la fc veceu bucuresti ( fcwc). Dinamo ia titlul....
Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, ridicata cu mascatii de acasa si dusa la audieri, in dosarul dezinfectantilor diluati
BRAT