13 2014 19:53

OFICIAL: FC Vaslui are sansa de a primi LICENTA pentru Liga I! Vestile primite de la TAS:


	OFICIAL: FC Vaslui are sansa de a primi LICENTA pentru Liga I! Vestile primite de la TAS:

FC Vaslui poate ramane in Liga I, astfel ca ierarhiile din Romania se pot modifica.

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

In prezent fara licenta, Fc Vaslui a apelat la TAS. Moldovenii au sarit peste instantele sportive din Romania si s-au adresat forului european.

CE URMEAZA

Gazeta anunta ca TAS a raspuns solicitarii si a admis cele reclamate de Vaslui. Astfel, pe 30 mai va veni si decizia oficiala, care va spune clar daca moldovenii primesc sau nu licenta si pot juca la anul tot in Liga I.

Daca Vaslui ramane in Liga I, deci cererea este solutionata pozitiv, iar licenta este redata de TAS, inseamna ca din Liga I vor pica in Liga II patru echipe, nu trei plus Vaslui, asa cum e acum.

Nu oficialii clubului au hotarat sa se adreseze la TAS, ci actionarul minoritar al clubului, Consiliul Local Vaslui, care detine 16% din actiuni.

Seful Comisiei de Licentiere din Liga I, Viorel Duru, a spus ca datoriile clubului sunt de peste 500.000 de euro, motiv pentru care a hotarat sa nu acorde licenta moldovenilor.

3 comentarii
  • 14 2014
    Andrei nu asiltati prostiile astea!! Tas a zis ca raspunde viner fraierilor...
  • 14 2014
    Alex Deci sa inteleg ca: Daca Vaslui ramane in liga 1 retrogradeaza ultimele 4 locuri , iar daca nu ramane , retrogradeaza ultimele 3 + Vaslui?...
  • 14 2014
    mokinio Cate sute de mii de euro poate avea datorie un club, ca sa poata primi licenta de a juca in liga 1?Pragul maxim este 500.000? In ROAF nu am gasit specificata aceasta suma!Sau suma este la "mila" tov. duru?...
BRAT