29 2016 15:40

Cu Radoi era titular, acum se antreneaza cu juniorii si restul ignoratilor! Situatia critica in care a ajuns un jucator exclus de Reghe de la Steaua


	Cu Radoi era titular, acum se antreneaza cu juniorii si restul ignoratilor! Situatia critica in care a ajuns un jucator exclus de Reghe de la Steaua

Dinamo - Steaua se vede la ProTV, joi de la 20:30. Bucurati-va de fotbal!

Sferturile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Breeveld, jucator de baza al Stelei atat in mandatul lui Galca, cat si in cel al lui Mirel Radoi, a fost exclus din lotul echipei mari si se antreneaza separat.

Impresarul jucatorului spune ca sunt toate sansele ca situatia sa ramana la fel pana in vara, cand Breeveld devine liber de contract.

"Nicardo s-a antrenat cu juniorii, insa de doua saptamani se pregateste cu fotbalistii care nu intra in lotul primei echipe. Are un antrenor pus la dispozitie de club si foloseste sala de forta. Face doua antrenamente pe zi."

"In ultimele luni, am muncit mult ca sa gasim o solutie pentru Nicardo. A fost ceva interes pentru el, insa nu s-a concretizat. Acum e la dispozitia celor de la Steaua."

"Evident, jucatorul este suparat pentru situatia in care se afla, insa isi vede de treaba cu mult profesionalism.", a spus agentul Marijo Knez pentru Mediafax.

0 comentarii
Atentat in Turcia: 42 de morti si 239 de raniti. Aeroportul Ataturk a fost redeschis. Noi imagini cu teroristii
BRAT