25000 de stelisti cu Craiova! "Vreau doar sa vad TIKI TAKA! Oltenii vor plati pentru Dorel Stoica!"
Steaua va juca dupa extrem de mult timp cu stadionul plin un meci de Liga I. Este chiar debutul in noul sezon, in care Becali s-a dat la o parte si l-a lasat pe Piturca sa conduca. "Eu o sa castig cel mai mult de pe urma lui" spune Becali.
"Eu nu stiu despre noii jucatori. Am citat in ziar astazi despre Voiculet. Ienei nu a sosit la Steaua. Nu e o problema, mai devreme sau mai tarziu o sa vina.
Am emotii pentru toate echipele, noi suntem acuma pe 13 la coeficienti. Trebuie sa ne rugam pentru Dinamo, Urziceni, Vaslui si toata lumea. Poate au noroc cu totii. E important sa intram toate echipele in grupe. Poate sa treaca si CFR din Liga in UEFA. Nu ca tin cu ei, sunt nevoit sa fac asta. Daca vom castiga campionatul nu o sa mai putem intra direct in grupele Ligii.
Noi am facut in fiecare an puncte in Europa, dar anul acesta vreau sa ajungem sa jucam finala. Si ma intereseaza si pentru faptul ca se rodeaza echipa intr-o competitie europeana. Ne intereseaza si Cupa. Tot trebuie sa luam, orice trofeu e bun pentru Steaua.
Nu mai conteaza ce a fost cu Craiova in trecut, dar o sa am emotii pentru ca este primul meci in Ghencea cu suporteri, vor fi probabil 25.000 de oameni. S-au vandut 11.000 de bilete pana acum. Va fi important sa revitalizezi aceasta clasa stelista. Nu poti sa ii multumesti decat cu victorii pe stelisti. Nu mai tin minte cand a fost ultima data stadionul plin. E atmosfera extraordiara pe Ghencea, oricum nu mai e echipa sa aibe atmosfera atat de frumoasa ca Steaua. Poate Craiova si Timisoara, dar nu mai vin aia atat de multi la stadion.
E urat ce face Craiova, dar o sa se refranga sambata asupra lor. O sa le dea Dumnezeu o palma pentru ce au facut. E posibil ca Dorel Stoica sa fie ambitionat si sa dea din nou gol.
Nu ma mai intereseaza despre echipa, nu stiu cine pleaca si cine vine. Piturca le face mai bine. Pe mine ma intereseaza ce a fost la Alba Iulia. Sa stau in loja si sa vad tiki taka. Atat doresc!! Piturca face mult mai bine echipa si o face pentru mine. Si banii tot eu ii iau. Isi ia si el bani si glorie, dar banii grei la mine raman. El e cu munca si eu stau in loja" a spus Gigi Becali la Sport.ro.
Vezi ultimele rezultate si stirile in timp real pe telefonul tau mobil: m.sport.ro
-
Inca 3 tinte la Steaua! Vezi cei trei jucatori pe care Piturca ii mai vrea!
ProSport / Steaua l-a adus pe Voiculet astazi, insa transferurile nu se opresc aici. Piturca mai vrea sa aduca 3 jucatori
-
Piturca a facut al 13-lea transfer! Voiculet, adus la Steaua!
ProSport / Steaua l-a adus pe Voiculet, liber de contract, ultima oara la Inter Curtea de Arges.
-
Steaua si-a lansat noul echipament! Cat costa sa te imbraci ca Banel:
Se poarta galbenul in Ghencea! Cu Piturca, nationala era in galben. Romania a trecut La rosu intre timp. Piturca s-a mutat acum in Ghencea si Steaua va fi ca nationala de pe vremea lui. Si-a tras...
-
Salut am si eu o propunere pentru fanii Chelsea din Romania . vreau sa infiintez un fan club Chelsea si pentru asta am nevoie de cel putin 30 de membri( pentru inceput ) . Daca sunteti fan Chelsea sau cunoasteti fani Chelsea va rog sa imi dati un email la adresa romaniaisblue@y ahoo.com
Raspunde » -
forza steaua bateti pe craiova 2-0 mult succes iubesc steaua pana la moarte
Raspunde » -
Sa-mi bag ****-n Tiki Taka voastra sunteti disperati sa faceti putin trafic asta a fost la moda doar 2 zile cand era Spania pe val.Mai terminati in ****** vostrii.Fortza steaua **** jiji
Raspunde » -
cu steaua pana la moarte
Raspunde » -
ce pacat ca nu e transmis meciu ca mu**tii astia il dau pe idgi sau pe *** tv , dai in plm de boschetar*
Raspunde » -
sa stea linistiti Stelistii ca vin cu toti Croatii de la Haiduk dupa meciu cu Dinamo sa le dea in bot la Olteni.
Raspunde » -
1.scrieti si voi corect 2.daca sunteti frustrati ,nu mai postati 3.DA ,ma mandresc ca sunt oltean ,ca iubesc aceasta echipa 4.respect suporterii Stelei insa nu suport "suporteri" ca voi care vin de 2 ori la meci si se cred liderii galeriei ,ciobani ,idioti ,care vorbesc fara rost pe internet(iar in afara internetului sunt niste mielusei).Poftim cultura ,cand zici Steaua nu te mai gandesti la Boloni,Lacatus, ci te gandesti la ratati ca voi care comenteaza mereu. 5.Voi injurati oltenii ,hai sa vedem ce jucatori are Steaua:Andrei Ionescu(Craiova) ,Dorel Stoica(Dr-T.Severin),Ciprian Tanase ,Bogdan Stancu(Pitesti)...Costesin ,Victor Piturca.
Raspunde » -
sa jucati ca spania/barcelona nu vreti?:))
Raspunde » -
esti chiar prost ba...g..ne.am.....noi oltenii...P..W.....LA IN MORTISORII......TAI.........CA ITI RENEGI RASA...........OLTEAN PANA LA MOARTE....FORTZA STIINTA!!!!!!
Raspunde »ba sa iti luam rasa in PU-La da oltean prost -sa iti dam_ m_uie si tie si lu **** si la tot neamu tau de spurcati gay ce sunteti ...HAI STEAUA ,MU_IE OLTENILOR ,NE SU_GE_TI DE p_U_LA::: CU STEAUA PANA LA MOARTE::x
Raspunde » -
Tot ce pot sa zic este...FORTZA STEAUA BUCURESTI!!!!
Raspunde »
-
39562 afisariDRAMA! Mourinho rade de unul singur in fata la TV! 5 extraterestri, dati disparuti intr-un oras plin de basci salbatici! Osasuna 3-2 Barcelona
-
33566 afisariVIDEO FABULOS! Un nebun pe motor a trecut pe langa politisti cu 300km/h! Reactia incredibila a oamenilor legii:
-
32048 afisariACUM LIVE VIDEO pe voyo.ro: S-au dus 430, mai sunt 570! Oncescu cauta Recordul Mondial!
-
24766 afisariRenunta la nationala lui Ronaldo ca sa fie ROMAN! Starul care vine in nationala lui Piturca pentru Mondial
-
19480 afisariVIDEO INCREDIBIL! Evra si Suarez, aproape sa se ia la bataie inainte de Man. United - Liverpool cand echipele dadeau noroc
-
Acum 18 ore si 51 minute | 0 min | 34368 afisari
-
Acum 19 ore si 9 minute | 0 min | 7229 afisari
-
Acum 18 ore si 60 minute | 0 min | 6738 afisari
-
Acum 23 ore si 8 minute | 0 min | 5211 afisari
-
Acum 18 ore si 60 minute | 0 min | 4836 afisari
-
Acum 18 ore si 42 minute | 0 min | 3988 afisari
-
Acum 19 ore si 9 minute | 0 min | 3902 afisari
-
Acum 18 ore si 54 minute | 0 min | 2156 afisari
-
Acum 18 ore si 54 minute | 0 min | 2029 afisari
-
10 februarie 2012, 21:00 | 0 min | 1999 afisari
- Urmeaza
-
12 Feb 2012, 16:00Ora exacta in sport (DIRECT)
-
12 Feb 2012, 17:00RECORD MONDIAL LIVE: Oncescu vs 1000 (DIRECT)
-
12 Feb 2012, 18:00Stiri Sport.ro
LiveScores

CFR Calatori va inchiria toate spatiile publicitare disponibile, pentru a-si majora in acest an veniturile cu sase procente. Impreuna cu Ministerul Finantelor, CFR va incerca sa gaseasca o schema de reducere a arieratelor cu 300 milioane lei, pana la sfarsitul lunii iunie.

Hackerii de la Anonymous au anuntat oficial ca ei sunt responsabili pentru atacul la adresa CIA de vineri.

Comentariile articolului