12 2017 18:24

Imagini socante: un antrenor roman, umplut de sange la un meci din Liga a 4-a de rudele unui fotbalist: "L-au atacat 7-8 insi deodata"

Fotbalul din ligile inferioare din Romania pare desprins din Vestul Salbatic. Un argument in privinta afirmatiei este dat de bataia socanta luata de un antrenor in weekend.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Dortmund - Real Madrid! Joi, 28 septembrie, 20:00, Lugano - Steaua!

Un antrenor din liga a patra a fost batut de rudele unui fotbalist la meciul dintre Prundu si Gigantii Varasti, din liga a patra Giurgiu, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, tehnicianul Marian Dociu a fost agresat de 7-8 persoane.

"Un fotbalist de la noi a fost palmuit de un baiat al gazdelor, iar antrenorul a intrat pe teren sa ii desparta. Pentru ca nu reusea, l-a impins pe fotbalistul de la ei. Baiatul, desi avea doar vreo 16 ani, a inceput sa-l ameninte", a spus Marian Ilie, presedintele clubului din Varasti, citat de GSP.

Marian Dociu a fost prins de agresori in pauza meciului.

"Erau rude cu fotbalistul. Tata, unchi, chiar si matusa, din ce inteleg. A dat si pustiul. Erau femei, copii, barbati care il loveau cu pumnii si cu picioarele. Sa va zic altceva: pe foaia de meci, responsabil cu ordinea era pus chiar presedintele celor de la Prundu. In loc sa se bage, el s-a ascuns la vestiare",
a mai spus Marian Ilie.

AJF Giurgiu spune ca incidentul nu a fost discutat in comisii.

"Nu stiu ce sa va zic acum. Da, au fost niste incidente, dar inca nu s-a intrunit comisia de disciplina", a spus Florentin Barbu, secretar general AJF Giurgiu.

Marian Dociu s-a ales cu mai mult dinti rupti si cu nasul spart. El a fost la IML, de unde a primit un certificat medico-legal. Acesta a facut plangere si la Politie.

FOTO: Gazeta Sporturilor3 comentarii
  • 13 2017
    mihai sa fi fost vreun pui de rrom ?...
  • 13 2017
    ANTISTEAUA NIMIC nu-i de mirare intr-o CLOACA ORDINARA precum romania, in care fotbalul este condus de 27 de ani incoace doar de catre niste PUSCARIASI SINISTRII !!!...
  • 12 2017
    Bogaeu Ceva ce urma sa se întâmple printre clanuri cu siguranța! Va mai mirați de ce fotbalul nu numai ca o luat , ci se autodistruge! Cel mai bun exemplu!...
BRAT