TEAPA de proportii in fotbalul din China! Cine era "copilul frumos" care facea senzatie anul trecut in echipa lui Cannavaro
6 2018 19:33

TEAPA de proportii in fotbalul din China! Cine era "copilul frumos" care facea senzatie anul trecut in echipa lui Cannavaro

Fotbalul chinez e cuprins de un scandal de proportii. 

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Zhang Xiuwei e unul dintre cei mai promitatori jucatori din China la ora actuala. Anul trecut facea senzatie la Tianjin Quanjian, acolo unde a ajuns dupa ce a petrecut doi ani la academia lui Olimpique Lyon.

Cannavaro s-a bazat pe Xiuwei tot sezonul trecut, cand echipa a promovat, iar apoi jucatorul a ramas om de baza si in startul sezonului urmator, cand echipa a ajuns sa se bata la Champions League Asia.

Totul s-a naruit insa pentru Xiuwei in luna august a anului trecut, cand s-a imbatat si a facut accident de masina. Cu ocazia accidentului, chinezii au aflat ca jucatorul mintise in privinta varstei sale!

Pe 16 august, jucatorul a lovit 6 masini cu automobilul sau Porsche 901, iar politistii l-au arestat.

Zhang Xiuwei era inregistrat ca fiind nascut pe 13 ianuarie 1996 la Tianjin, ceea ce i-a permis sa joace in echipa lui Cannavaro ca jucator U23.

Dar cu ocazia accidentului s-a aflat ca parintii sai i-au falsificat actele cand era mic si au modificat anul nasterii din 1994 in 1996. Ei i-au schimbat si numele, iar copilul a fost inscris la scoala inainte de varsta normala.

El a fost inscris insa cu data de nastere initiala, in 1994, iar acum asa apare in actele din arhiva Federatiei din China.

Jucatorul a fost suspendat pentru tot restul sezonului si a primit o pedeapsa de luni de inchisoare cu suspendare pentru accidentul de masina.0 comentarii
BRAT