5000 de oameni la antrenamentul Argentinei! Vezi ce scheme pregateste Messi!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Iunie 2010, 12:09
Data actualizarii: Luni 07 Iunie 2010, 12:30

Sedinta de pregatire de duminica a nationalei Argentinei si a starurilor Lionel Messi, Carlos Tevez si Gonzalo Higuain, pentru turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud a fost urmarita de aproximativ 5.000 de persoane, pe stadionul Universitatii din Pretoria.

Dupa ce s-a limitat la efectuarea de antrenamente cu portile inchise de la sosirea reprezentativei argentiniene in capitala administrativa a Africii de Sud, la 29 mai, selectionerul Diego Maradona a hotarat sa permita accesul publicului la sedinta de pregatire de duminica.

In cadrul sedintei de duminica, jucatorii au facut un joc scoala, de doua reprize a cate 20 de minute, intre "titulari si rezerve" in care s-au marcat sase goluri (3-3).

"Urmam programul prevazut in planurile tactice, fizice si fotbalistice fara sa avem problemele altor selectionate. Nu au existat leziuni grave, ceea ce a permis selectionerului sa ne forteze la maxim", a spus fundasul Martin Demichelis, in timpul unui conferinte de presa.

Inainte de antrenament, o echipa medicala a FIFA s-a prezentat pentru un control antidoping inopinat. Ariel Garce, Sergio Romero, Diego Pozo, Mariano Andujar, Maxi Rodriguez, Diego Milito, Sergio Aguero si Carlos Tevez au fost supusi testelor de rutina.

Argentina va infrunta Nigeria la 12 iunie, pe arena Ellis Park din Johannesburg, in timpul primei sau meci in Grupa B a CM, inainte de a juca impotriva Coreei de Sud (17 iunie) si Grecia (22 iunie).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!