27 2012 16:33

VIDEO! Englezii au facut atac de panica! Wayne Rooney s-a lasat de fotbal si s-a apucat de golf cu Tiger Woods! Ce alte staruri au luat aceeasi decizie:


	VIDEO! Englezii au facut atac de panica! Wayne Rooney s-a lasat de fotbal si s-a apucat de golf cu Tiger Woods! Ce alte staruri au luat aceeasi decizie:

4 staruri din Premier League dau ghetele de fotbal pe crose in jocul "Tiger Woods PGA Tour 2013"

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Wayne Rooney, Theo Walcott, James Milner si Petr Cech sunt starurile pe care fanii le vor putea controla in cel mai nou joc de .... golf!

Englezii lauda grafica incredibila a jocului creat de EA Sports insa critica alegerile in materie de staruri - considera ca nu ar fi trebuit ca starul lui Liverpool, Craig Bellamy, sa lipseasca :) Este cunoscut incidentul in care a fost implicat galezul acum cativa ani cu John Arne Riise.

Jocul "Tiger Woods PGA Tour 2013" va aparea la sfarsitul luni Martie pe PS3 si XBOX 360.
 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:
1 comentarii
  • 27 2012
    Dvxxwe Esti passionat de p_o_q_e_r si nu ai bani sa joci? Stii ca exista un site care iti da 50 de dolari bani reali ca sa joci si sa inveti p_o_q_e_r la nivel profesional? intra aici b*i*t.*ly/P*SH*o*me (fara stelute *) si inregistreaza-te. Va trebui sa treci un test pentru ati demonstra cunostintele in domeniu. Mult noroc! (anuntul se adreseaza doar persoanelor cu o varsta minima de 18 ani) Dvxxwe...
BRAT