sanziana motroc florin motroc Florin Motroc povestile sport.ro Poveștile sport.ro Vlad Motroc Volei

VIDEO EXCLUSIV Sânziana e voleibalistă, Vlad e fotbalist. Cum trăiește tatăl, Florin Motroc, meciurile copiilor. "N-ai vrea să mă vezi!"

Florin Motroc a fost invitatul lui Andru Nenciu la emisiunea Poveștile Sport.ro, difuzată pe VOYO și Pro TV Plus. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Martie 2023, 15:32
Data actualizarii: Vineri 31 Martie 2023, 16:34

Actualul antrenor, ultima dată tehnician la East Riffa (Bahrain), a făcut timp de 40 de minute o incursiune prin cariera sa la Poveștile Sport.ro. 

A descris momentele unice petrecute la Rapid, a dat timpul înapoi pentru a discuta despre imaginile de arhivă, dar a vorbit și despre legendarul său tată, Ion Motroc, cel care anul trecut a dat lovitura de începere la un meci al Rapidului, pe Giulești. 

Așa cum părinții lui l-au îndrumat spre sport, și Florin Motroc le-a insuflat iubirea pentru sport copiilor. Sânziana e jucătoare la CSO Voluntari, în timp ce Vlad e component al formației din eșalonul al treilea, Popești Leordeni. Vlad Motroc a făcut parte dintr-o generație de excepție a celor de la Dinamo, care a câștigat titlul la juniori, în urmă cu câțiva ani. 

Frumoasa Sânziana Motroc (27 de ani) a jucat la Rapid, Dinamo și FC Argeș, iar în prezent evoluează la Voluntari, echipă din primul eșalon, care joacă în sala Gabriela Szabo. 

"Vlad e crescut la Dinamo, cea mai bună generație a lui Dinamo. Sânzi a jucat la Rapid, la Dinamo, FC Argeș, acum e la Voluntari. Au trecut anii, nu-mi vine să cred, și tata ce tânăr era! Am făcut și eu un an și jumătate volei, când am crescut foarte mult în înălțime în perioada liceului. 

  • 1,95 m e înălțimea lui Florin Motroc

Și tata a practicat volei, mi-a recomandat să fac acest sport, prin care mi-am dezvoltat detenta, suplețea și mobilitatea articulară. M-am bucurat că Sânzi a îmbrățișat acest sport. Mă abțin cu greu (n.r.: - să se manifeste) și la ea, și la el, mai ales când sunt departe... N-ai vrea să mă vezi cum mă manifest!

Ei se bucură când mă duc la meciurile lor, se simt foarte bine cu mine în tribună. Eu i-am întrebat. 'Dacă pun presiune, nu mai vin sau vin și mă ascund'.

Și tata m-a întrebat când a început să vină la meciurile mele!

Și i-am dat o replică: 'Dar tatăl tău venea în Giulești? Venea și era un semnal că nu e bine când nu mă aștepta după meciuri", a povestit Florin Motroc, la Poveștile Sport.ro 

 

VIDEO Florin Motroc, despre Sânziana și Vlad 

VIDEO Florin Motroc la Poveștile Sport.ro (emisiunea integrală)

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!