GALERIE FOTO „Spunea că vrea să mă omoare!” Ivana Knoll, atacată de o femeie în timp ce se afla în vacanță 

Ivana Knoll Mykonos Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Septembrie 2023, 23:25
Data actualizarii: Vineri 01 Septembrie 2023, 23:26

Ivana Knoll (31 ani) s-a remarcat la Campionatul Mondial din Qatar, cu aparițiile sale spectaculoase de la meciurile Croației. 

Fosta Miss Croația a căpătat notorietate la Mondialul din Qatar, iar de atunci se află în centrul atenției. Modelul a apărut la mai multe evenimente sportive de atunci, iar aparițiile sale, atât la evenimente cât și în mediul online nu trec neobservate. 

Ivana s-a remarcat și pe rețelele sociale, acolo unde nu se sfiește să se fotografieze cât mai dezbrăcată, lăsându-și formele la vedere. Pe Instagram, influencerița are 3.2 milioane de urmăritori, iar recent le-a dezvăluit acestora întâmplarea de coșmar de care a avut parte. 

Ivana Knoll a fost atacată de o femeie geloasă 

Aflată în vacanță în Mykonos, Grecia, Ivana Knoll a fost atacată de o femeie geloasă pe modul în care bărbatul ei s-a uitat spre modelul croat. Ivana a povestit totul prin intermediul unei postări pe Instagram. 

„Am fost atacată de o femeie necunoscută, care avea în jur de 40 de ani, în timp ce îmi beam ceaiul cu prietenii mei, gândindu-mă că nu am nevoie de securitate într-o țară destul de sigură. Motivul pentru care m-a atacat a fost pentru că bărbatul ei s-a uitat la mine atunci când am intrat în bar. 

A așteptat singură timp de trei ore să termin masa și să ies și m-a atacat. Nici măcar nu am recunoscut-o în bar. Din fericire, prietenii mei au prins-o și ținut-o departe de mine, din moment ce nu și-au dorit să o rănească. 

Nu reușeau să o țină din cauză că era extrem de nebună și spunea că vrea să mă omoare. A venit poliția și a luat-o în custodie, însă nu vă spun asta pentru că vreau să spun povești. Vreau să vă întreb, doamnelor, ce naiba e greșit cu voi?”, a scris Ivana Knoll pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!