Virale

„Reghe” i-a dat replica mamei Asianei, iubita lui Luca: „A consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții!”

Laurențiu Reghecampf a reacționat după ce mama iubitei fiului său (Luca Reghecampf) a atacat-o dur pe Corina Caciuc.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 20:38
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 20:49

Mama Asianei s-a arătat îngrijorată de faptul că Laurențiu Reghecampf a băgat-o pe iubita lui Luca în afaceri cu Corina Caciuc, pe care o numește „Gură de Aur”.

Silvana Peng se teme că iubita antrenorului Universității Craiova ar putea avea o influență negativă asupra fiicei sale.

Reghecampf, replică acidă pentru Silviana Peng

„Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei.

Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare.

Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre - eu, Corina - îi acordă Asianei și iubire, și respect.

Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa.

Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva.

Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea.

Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie ”prinsă la mijloc” și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui.

În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!”, a fost mesajul postat de „Reghe” pe Instagram.

Ce a spus Silvana Peng despre Corina Caciuc

„Eu nu sunt dispusă ca nici o ”Gură de Aur” (n.r. aşa zisa poreclă a Corinei) să ajungă pe lângă niciun soț al meu și pe lângă nici un chinez, ca ulterior să am vreun regret. Păi cum a fost în stare să mai despartă… Vedeți? Cred că și asta este o artă. Vorbesc de această tânără potentă de 29 de ani și nu de oricine, ci de o premiantă internațional a României pentru calități deosebite” - mai multe detalii AICI!

Modifică setările cookies