Ana Maria Prodan Dumitru Dragomir Laurentiu Reghecampf Virale

„Oracolul de la Bălcești” s-a reactivat! Ce viitor îi prevede familiei Prodan-Reghecampf: „Sunt convins!”

Laurențiu Reghecampf (44 de ani) vrea să divorțeze de Anamaria Prodan (48 de ani), după ce și-ar fi găsit o nouă iubită.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 18:48
Data actualizarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 18:54

În ciuda războiului pe care cei doi îl duc acum inclusiv în presă, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, este convis că cei doi se vor împăca în curând, de dragul copiilor.

„Părerea mea este că datorită copiilor o să se împace foarte repede. Amândoi renunță în favoarea copiilor. Cel puțin, așa gândesc eu. Păi, pentru ce trăiești? Nu pentru copii? Sunt convins că vor găsi o cale”, a susținut Dumitru Dragomir, potrivit ProSport.

Dumitru Dragomir îi invită pe cei doi soți să fie mai discreți

"Sunt lucruri firești, lucruri care nu li se întâmplă numai lor. La noi în familie nu au existat divorțuri, din moși strămoși. Noi suntem așa, consecvenți, suntem atașați unul de altul. Eu am 54 de ani de căsătorie, vă dați seama! I-am cunoscut. Sunt niște copii foarte manierați amândoi. Și Ana e o fată foarte deșteaptă, și Reghe… Asta e o vârstă foarte periculoasă, când ajungi între 45 și 60 de ani e o nenorocire. Să țineți minte ce vă spun! Asta e cea mai nenorocită vârstă! Uitați-vă în lume!

Nu îl afectează cu nimic pe Reghecampf (n.r. din punct de vedere profesional)! Poate că îl afectează faptul că suferă copilul pe care îl are cu Anamaria. Și atunci, nici el nu se simte prea confortabil. Mă rog. Eu mă așteptam ca Anamaria și el să fie mai diplomați amândoi, mai discreți. Dar în momentul în care te ia valul și te îndrăgostești, o iei razna, să știi. E vârsta la care o iei razna. Prieteni de-ai mei au capotat după 50 de ani.

(n.r. sfaturi pentru cei doi) Pentru Ana… o felicit că nu a scos nicio murdărie la suprafață! Bravo ei! Și pe Reghe, la fel! Ciocul mic la amândoi, bravo lor! Adică nu și-au spălat rufele în fața lumii. Și banii mulți strică multe caractere. Când ai bani, ai și distracții, ai tot ce vrei pe lumea asta, iar tentația și coruperea este așa de mare… Mai ales care cea vine din partea prietenilor. Anturajul te distruge.

Am înțeles că Reghe s-a îndrăgostit de o fată frumoasă și tânără. Și Ana e frumoasă, dar aia e mai tânără cu vreo 15 ani decât ea, din ce am înțeles. Ea s-a menținut foarte bine și arată foarte bine Ana și e fată deșteaptă, iar Reghe e un antrenor foarte serios”, a completat Mitică Dragomir.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți din 2008 și au împreună un copil: Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!