„Ne rugau patronii să nu-i mai lăsăm!” Fotbaliștii care au avut de suferit în carieră din cauza patimii pentru jocurile de noroc

sorin constantinescu Adi Mutu Gigi Becali Victor Piturca Virale
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 08:47
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 08:58

Sorin Constantinescu, unul dintre cei mai cunoscuți români din industria jocurilor de noroc, a vorbit despre perioada în care Becali și Pițurcă erau doi clienți fervenți ai cazinourilor.

„Regele cazinourilor” a susținut că Gigi Becali a renunțat la cazinouri după incidentul care a dus la condamnarea sa pentru sechestrare de persoane.

„Erau genul de oameni care voiau să epateze şi să arate câţi bani au. Fotbalul nu este o afacere. Cam toţi au adus bani de acasă. Cred că Gigi Becali este singurul om care a reuşit să facă bani din fotbal. Tot respectul. Gigi Becali n-a mai jucat la cazinou de când a avut problema cu băieţii ăia băgaţi în portbagaj.

A avut o revelaţie, s-a apropiat de Dumnezeu şi de atunci nu a mai intrat nici măcar să se uite. Nu au fost incidente cu Gigi Becali. Doar cel de la Casa Vernescu despre care s-a scris. Când a spart un geam odată, dar a făcut-o intenţionat. Voia să nu îl mai lase să intre în cazinou. El era conştient că îşi pierde banii aiurea şi voia să stopeze chestia asta, dar nu se putea abţine.

Victor Piţurcă a fost de multe ori la mine în cazinou. L-am văzut doar la poker. Nu l-am văzut să joace la ruletă, la blackjack sau altele. Este priceput la poker. Şi l-a moştenit Alex, fiul lui. Joacă foarte bine. A câştigat turnee multe, a ajuns la mese finale. E bun.

O grămadă de fotbalişti erau. Ne rugau patronii să nu îi mai lăsăm. Veneau la 3 dimineaţa în cazinou şi a doua zi aveau meci de fotbal. Tot lipsa de educaţie. Uite, fotbalişti de genul lui Mutu, Răducioiu. Succesul le-a luat capul. Mutu putea ajunge ca Maradona dacă îşi vedea de treaba lui şi nu intra în anturaje cu droguri şi altele. Era top la ce talent a avut. Sunt la fel şi tineri jucători de acum”, a spus Sorin Constantinescu, potrivit Fanatik.

Dragomir: „Gigi la tabinet era cel mai tare din țară!”

Dumitru Dragomir a povestit un episod care-i are în primplan pe Gigi Becali și Ioan Becali, de când cei doi jucau sute de mii de euro la jocurile de noroc.

„Au pricopsit cazinourile. Cunosc un caz, dar nu vreau să dau nume. Eu l-am văzut şi avea o funcţiela Camera de Comerţ, era cel mai tare. Şi băiat deştept, super deştept. L-am văzut pierzând sute de mii de dolari.

Una este să mergi să pierzi 1000 de euro, una e este să pierzi sute de mii de euro. La cazinou nu ai nicio şansă. Nicio şansă posibilă. Câştigi azi, câştigi mâine şi poimâine îi dai tot şi îi dai şi casa. Gigi şi Giovanni s-au liniştit de mult”, a spus Dumitru Dragomir - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!