Cariera lui Mauro Icardi se afla in mainile celei mai sexy impresare, cea care ii e si sotie. Ipostazele wow in care s-a pozat Wanda Icardi 

Wanda Icardi Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iunie 2021, 15:43
Data actualizarii: Duminica 20 Iunie 2021, 15:43

Wanda Icardi poate fi considerata una dintre cele mai atragatoare sotii de fotbalisti.

Partenera de 34 de ani a jucatorului de la PSG are peste 7,8 milioane de urmaritori pe contul de Instagram, acolo unde posteaza constant poze si clipuri video. 

De curand, frumoasa argentinianca a postat o fotografie din baie, in care apare imbracata intr-un costum de baie decupat, care ii pune in valoare fizicul spectaculos.

Mauro Icardi a marcat doar 13 goluri pentru PSG in sezonul 2020-2021, evolutia sa fiind una nesatisfacatoare si din cauza unor accidentari.

Potrivit presei din Italia, argentinianul ar urma sa plece de la Paris, cluburi precum Juventus, AC Milan sau AS Roma fiind interesate de el. Jucatorul este impresariat chiar de sotia sa, Wanda.

Cei doi sunt impreuna din 2013, iar relatia lor a fost marcata de un scandal, deoarece Wanda Nara (Icardi) a fost casatorita cu Maxi Lopez pana in 2013, cel care la vremea respectiva era coleg de echipa cu Mauro Icardi, la Sampdoria. 

Mauro si Wanda au doua fete, pe Francesa (ianuarie 2015) si pe Isabella (octombrie 2016).  

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos! sursa foto: Instagram/Getty Images

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!