Virale

„A împărțit Reghecampf banii între prostituate?!” Anamaria Prodan, răspuns dur după zvonurile apărute 

Anamaria Prodan a răbufnit pe rețelele de socializare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 August 2021, 22:59
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 23:01

După scandalul apărut în urma zvonurilor legate de un posibil divorț între ea și Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut un mesaj tranșant, în urma unei știri care sugera că soțul său renunță la o sumă importantă de bani pentru a se despărți de ea. 

„Așa mă cunoașteți voi? Să-mi împartă cineva averea? Orcine este el? Dragilor, m-am distrat până acum cu știrile astea, dar ghinion, nu-s adevărate. Să simplificăm, zic. Vorbiți cu soțul meu, Reghecampf, vedeți dacă vă confirmă 'împărțeala', întrebați-l cine face 'împărțeala', întrebați dacă are amante? 

  • „A împărțit Reghecampf banii între prostituate?!” Anamaria Prodan, răspuns dur după zvonurile apărute

Întrebați-l pe soțul meu, Reghecampf, dacă iese sau are legături cu prostituate din Dubai, din România, din America...Întrebați-l pe soțul meu dacă a plănuit divorțuri, întrebați-l pe soțul meu, Reghecampf dacă își înjură familia sau o vorbește 'ORIBIL' în oraș. Întrebați-l pe soțul meu, Reghecampf dacă a 'furat' banii copiilor ca să achiziționeze case, multe mașini, bijuterii, tot ce ați aberat, bustiness-uri prostituatelor. 

Întrebați-l pe soțul meu, Reghecampf, dacă familia noastră a rămas pe drumuri, săracă, datorită transferurilor făcute din conturile familiei către prostituate”, a răbufnit Anamaria Prodan pe Instagram.  

„A împărțit Reghecampf banii între prostituate?” 
 

Ulterior, impresarul a început să analizeze subiectele știrilor și zvonurile apărute despre ea și soțul ei în presă și a avut replici dure, atacându-le pe cele despre care s-a scris că ar fi amantele lui Laurențiu Reghecampf. 

„Divorț plănuit, păi de ce intram în biserică să sărbătorim 15 ani de căsnicie? Ia să îmi răspundeți? Avere transferată prostituatelor - păi eu murisem? Repet! Eu murisem și Reghecampf era un golan să își lase familia pe drumuri? Păi nu scrieți că împarte milioane fetelor? Copiilor? Cum facem? Avem sau nu avem bani? 

I-a împărțit Reghecampf între prostituate? Aud Raiciu primește bani să-și deschidă business, zeci de mii, Corina 'gură de aur' primește trei case, bani, etc, de la Reghecampf. Eu unde eram? Chiar așa? Reghecampf a ajuns bătaia de joc a României? Îi asociați numele lângă femei de acest nivel? Păi, Reghecampf, la nivlul lui, o plătește pe Corina 'gură de aur'? Pe Raiciu? Pai eu am întrebat în oraș cine-s fetele și m-am uitat pe net...Mama mea. Cum să îi asociați numele soțului meu cu asemenea nume și fapte. Cum facem?”, a concluzionat Anamaria. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies