VESTE URIASA PENTRU SIMONA HALEP! VISUL EI DEVINE REALITATE! ANUNTUL ISTORIC PENTRU TOTI ROMANII A VENIT LUNI DIMINEATA!

VESTE URIASA PENTRU SIMONA HALEP! VISUL EI DEVINE REALITATE! ANUNTUL ISTORIC PENTRU TOTI ROMANII A VENIT LUNI DIMINEATA!

Situatie incredibila! Englezii cer ca Sharapova sa fie DATA AFARA de la Wimbledon! Simona, drum liber catre titlu?

Britanicii cer excluderea Mariei Sharapova de la Wimbledon pe termen nedeterminat. Jucatoarea din Rusia i-a enervat pe britanici deoarece a adus in complexul de la Wimbledon un magazin mobil in care vinde dulciurile companiei pe care o detine, Sugarpova.

Nutritionistii britanici au solicitat ca Maria Sharapova sa fie exclusa de la Wimbledon, considerand-o un exemplu negativ pentru copii. "Folosirea hainelor sportivilor pentru a promova tigarile a fost interzisa in urma cu aproape 30 de ani, iar acum este momentul sa distrugem sprijinul jucatorilor pentru mancarea nesanatoasa. Mi-ar placea sa vad o suspendare pentru personalitatile sportive implicate intr-o astfel de activitate. Ele au un impact urias in viata copiilor si riscam ca acestia sa devina obezi", a spus profesorul Tom Sanders, nutritionist la King's College din Londra.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării anti-Covid de la București începe astăzi. Unde se va ține
BRAT
Modifică setările cookies