GALERIE FOTO Valentina Pelinel și-a făcut apariția la meciul de adio al Generației de Aur! Cum a fost surprinsă soția lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel Cristi Borcea meciul de adio al Generatiei de Aur Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 19:41
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 19:40

Meciul de adio al Generației de Aur e sâmbătă, 25 mai, de la ora 20:30. Meciul împotriva echipei ”World Stars” e transmis în direct la Pro TV și pe VOYO.

Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a fostului patron de la Dinamo, Cristi Borcea. Cei doi și-au unit oficial destinele în 2018. Mariajul dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-a soldat cu trei copii: Milan și gemenele Maria Indira și Maria Raisa.

  • Fostul finanțator din Ștefan cel Mare a fost surprins pe Arena Națională alături de familia sa - AICI ce a declarat Borcea

Valentina Pelinel și-a făcut apariția la meciul de adio al Generației de Aur! Cum a fost surprinsă soția lui Cristi Borcea

”(n.r. Un spectacol de excepție, nu trebuia ratat?) Bineînțeles, nu trebuia ratat chiar și pentru mine”, a spus Valentina Pelinel pentru PRO TV și SPORT.RO, înainte de meciul de adio al Generației de Aur.

Meciul care se va juca pe Arena Națională începe la 20:30 și până acum s-au vândut aproape toate biletele pe cel mai mare stadion al țării. 

Componenții Generației de Aur se antrenează în fiecare zi pe arena Arcul de Triumf și trag tare pentru a fi în cea mai bună formă la ora meciului. 

Adversarii tricolorilor în confruntarea de sâmbătă vor fi antrenați de Jose Mourinho, iar echipa va fi formată din foști colegi ai tricolorilor de la formațiile la care au activat în străinătate. 

TOATE DETALIILE MECIULUI - AICI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!