Virale

Transformarea miraculoasa a unei tinere! A fost parasita de prieten si a ajuns la 150 de kg, dar sportul a ajutat-o sa isi revina

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iunie 2014, 16:35
Data actualizarii: Vineri 06 Iunie 2014, 16:45

A trecut prin momente grele atunci cand prietenul ei a parasit-o pentru ca ajunsese sa nu mai aiba deloc grija de ea si sa ia in greutate. Iar socul despartirii a facut-o sa se ingrasa si mai mult, aceasta inzolandu-se de prieteni si mancand tot mai mult junk food.

O tanara din America a decis insa ca nu mai poate sta asa si ca trebuie sa faca neaparat ceva, nu doar pentru viata ei sentimentala, dar si pentru sanatatea fizica.

Asa s-a apucat de sport. A inceput sa mearga la sala in fiecare zi si sa tina o dieta stricta, personalizata.

Iar rezultatele au venit incredibil de repede. Tanara a reusit sa slabeasca 50 de kilograme in un an de zile, fara sa se infometeze, ci avand grija sa respecte planul nutritionistului si sa-si faca exercitiile zilnice.

Aceasta a renuntat complet la junk food, bauturi dulci si a inceput sa manance la ore fixe, respectand intrutotul planul. Acum, tanara spune ca si-a propus sa mai slabeasca inca 30 de kilograme si sa ajunga la o greutate intre 60 si 65 de kg, spunand ca, desi a reusit sa slabeasca atat de mult, inca nu se simte ok.

Majoritatea celor care au vazut transformarea ei pe paginile dedicate fitnessului s-au declarat uimiti de vointa acesteia.

Modifică setările cookies