TRADARE INCREDIBILA! Prodanca a ramas masca! Ce TEAPA de 1,7 MILIOANE a luat 

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Februarie 2015, 08:29

	TRADARE INCREDIBILA! Prodanca a ramas masca! Ce TEAPA de 1,7 MILIOANE a luat 

Laurentiu Reghecampf a fost demis de la Al Hilal, iar acum fost antrenor al Stelei isi negociaza rezilierea contractului.

Reghecampf a plecat la doua zile dupa demisia presedintelui clubului, Abdul Rahman bin Musaad, omul care l-a adus pe roman la Al Hilal. Acesta a anuntat ca pleaca imediat dupa infrangerea din finala Cupei Printului, pierduta de echipa lui Reghe.

Decizia lui bin Musaad a fost surprinzatoare, in conditiile in care acesta conducea clubul din 2008 si avut performante bune pana acum.

Presa araba scrie insa ca decizia acestuia ar putea fi insa doar o incercare a clubului Al Hilal de a scapa de plata rezilierii catre Reghecampf. Abdul Rahman bin Musaad a fost omul care l-a adus pe Reghecampf la Al Hilal si singurul din club care l-a sustinut pe antrenorul roman. Acesta a fost de acord cu toate pretentiile lui Reghe, care avea un contract total de 5 milioane de euro pe doi ani in Arabia Saudita, cu tot cu salariile staff-ului.

Abdul Rahman bin Musaad ar fi decis sa-si anunte demisia ca sa nu fie nevoit sa negocieze cu Reghe despartirea contractului.

Acum a anuntat insa ca a revenit asupra deciziei si isi va duce contractul pana la capat.

Reghecampf negociaza despartirea de Al Hilal si tine la bani. Conform unei clauze din contract, Reghe ar trebui sa primeasca 1,7 milioane de dolari in cazul in care va fi demis, dar arabii vor sa scape mai ieftin.

Conducerea lui Al Hilal ii ofera 1 milion de dolari lui Reghe, care s-a umplut deja de bani la Riad. 1,5 milioane de dolari este suma castigata pana acum de antrenorul care i-a adus Stelei ultimele doua titluri de campioana.

Anamaria Prodan chiar a acuzat socul plecarii presedintelui de la Al Hilal intr-un mesaj dur postat pe Instagram.

"Cum poti sa fii fericit cand presedintele clubului, care plateste salariile si care a facut atatea pentru acest club, isi da demisia? Pot oare acesti idioti sa inteleaga ce a facut presedintele pana acum pentru club? Nu inteleg cum acesti anonimi pot scrie asemenea lucruri despre print (...) Credeti ca e usor sa joci o finala de Champions League? Nu, nu este usor deloc. Acesti imbecili nu pot sa inteleaga asta."

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies