NFL Kristin Elise majoreta OnlyFans Virale

GALERIE FOTO Tot răul spre bine! Cât a ajuns să câștige focoasa majoreta din NFL, concediată din cauza unor poze nud: „Am fost devastată!”

Kristin Elise (28 ani) face senzație pe Instagram și OnlyFans cu postările sale.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 15:05
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 15:19

Kristin Elise (28 ani) a fost majoretă în NFL (n.r. - fotbal american) pentru echipa Indianapolis Colts, iar tânăra era foarte încântată de jobul ei. Doar că într-o zi, a fost concediată din cauza unor fotografii nud cu ea care au circulat în mediul online. 

Kristin Elise: „Aveam ocazia să mă exteriorizez”

„Îmi plăcea! Aveam ocazia să dansez, să-mi susțin echipa favorită, să mă exteriorizez și să fac parte din întreaga organizare. Însă, am fost condediată la finalul sezonului din cauza fotografiilor care au circulat cu mine în ipostaze nud. 

Am primit un mail în care m-au informat că nu mai fac parte din echipa majoretelor. 

Am fost devastată”, a declarat Kristin Elise, potrivit dailystar

Iar focoasa blondă s-a reprofilat. A început să posteze fotografiile cu conținut explicit pe OnlyFans, încă din 206, de când s-a lansat platforma. 

„Din nefericire, NFL are o gândire conservativă și nu le permite majoretelor să pozeze nud. Așa că am început să-mi postez pozele pe OnlyFans, când s-a lansat prima dată, în 2016, și fac ședințe foto nud de de mai bine de 5 ani”, a precizat fosta majoretă. 

Aparent, tot răul a fost spre bine pentru Kristin. Tânăra a ajuns să aibă un venit lunar de minimum 50.000 de dolari, doar din OnlyFans. Aceasta își îmbunătățește câștigul cu ajutorul campaniilor publicitare pe care le promovează pe Instagram, unde are peste 153 de mii de urmăritori. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!