Tara in care politia umbla cu masini Lamborghini. La ce sunt destinate si viteza uriasa cu care circula

Lamborghini politie Virale Tara in care politia umbla cu masini Lamborghini. La ce sunt destinate si viteza uriasa cu care circula
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Noiembrie 2020, 13:01
Data actualizarii: Joi 19 Noiembrie 2020, 13:05
Un exemplar al celebrei marci de automobile sport e folosit de autoritatile din Italia in scopuri de interes public.

In conditiile in care nivelul de dotare al politistilor romani e unul nesatisfacator, intr-una dintre tarile europene poate fi admirat un model Lamborghini folosit ca masina de politie.

Se intampla in Italia, unde un Lamborghini Huracan patruleaza de obicei pe autostrada, insa e folosit si la alte actiuni. Asa s-a intamplat recent, intr-o misiune de transport a unui rinichi pe o distanta de aproape 500 de kilometri, intre spitalele din Roma si Padova.

Deocamdata e neclar de ce italienii n-au apelat la un elicopter, asa cum se obisnuieste, insa respectivul Lamborghini si-a facute treaba cu brio, ajungand la destinatie intr-un timp rezonabil, adica in 2 ore si jumatate, in conditiile in care o masina normala ar fi avut nevoie de un timp dublu.

Lamborghini Huracan e o "bijuterie" capabila sa produca peste 600 de CP si sa ajunga la suta de kilometri pe ora in mai putin de 3 secunde.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!