Virale

Starul din Premier League care a incercat sa 'agate' o bomba sexy pe Instagram! I-a dat mesaj in timp ce fata era cu iubitul

Jack Grealish (25 ani) a incercat sa dea lovitura pe Instagram!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Martie 2021, 11:44
Data actualizarii: Duminica 07 Martie 2021, 11:50

Starul lui Aston Villa i-a scris un mesaj pe Instagram unui model de 21 de ani, Natalia Zoppa. Atacantul englez nu se astepta insa ca fata sa aiba iubit, care a si vazut incercarea lui Grealish de a incepe o conversatie cu iubita lui.

Hass Saleh a postat pe TikTok un clip in care arata mesajul primit de Natalia de la Grealish, alaturi de descrierea: "Ca si cum ziua asta nu putea deveni mai ciudata, cel mai bun jucator din Premier League a incercat sa ia legatura cu iubita mea".

  • Starul din Premier League care a incercat sa 'agate' o bomba sexy pe Instagram! I-a dat mesaj in timp ce fata era cu iubitul

Grealish i-a trimis un emoji prin care o saluta pe Natalia. "Tanara si iubitul ei s-au amuzat pe subiect, fara sa il ia prea in serios. Hass nu e surprins ca Jack ar fi atras de ea, e superba, iar el este mandru de asta.

Nu s-a luat de Jack, i s-a parut o oportunitate buna pentru ea sa castige mai multa atentie pe retelele de socializare si pe contul Only Fans. Fata vrea cat mai multi urmaritori posibili", anunta o sursa apropiata pentru The Sun.

CITESTE SI

Modifică setările cookies