Spera sa termine facultatea pana sa implineasca 10 ani! GENIUL care a uimit lumea tocmai a suferit un soc! Ce decizie au luat parintii sai

Spera sa termine facultatea pana sa implineasca 10 ani! GENIUL care a uimit lumea tocmai a suferit un soc! Ce decizie au luat parintii sai

Laurent Simons e un pusti-minune!

Micutul n-a implinit nici 10 ani, dar a fost la un pas de absolvirea facultatii. Parintii sai si-au dorit ca el sa fie primul din lume cu o asemenea performanta. Laurent a primit insa o veste proasta din partea profesorilor de la Unviersitatea din Eindhoven. Aceastia au transmis familiei ca e imposibil ca Laurent sa-si ia diploma pentru incheierea studiilor pana pe 26 decembrie, cand face 10 ani. "Mai are multe examene de dat, e imposibil sa le treaca pe toata pana atunci", a fost mesajul institutiei. Parintilor lui Laurent nu le-a picat deloc bine. Au decis sa-si retraga fiul de la cursurile Universitatii, dupa ce li s-a propus ca termen de finalizare pentru studii luna iunie a anului viitor.

Laurent ar fi vrut sa ia diploma de absolvire a universitatii de inginerie electrica in 10 luni de la startul cursurilor, in loc de 3 ani, cat e durata normala a studiilor.

Alexandrer Simons, tatal lui Laurent, a vorbit cu presa din Olanda despre cazul fiului sau: "Ni s-a spus ca prin colaborarea cu media punem prea multa presiune pe copilul nostru. Ne-au transmis ca va fi nevoie de o evaluare psihiatrica a baiatului daca vom continua asa!"

Sursa foto: NOS.nl

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT