Spaghetti a la Diletta! Faimoasa jurnalista, sexy in BUCATARIE alaturi de o campioana mondiala. "Noi, sicilienele, asa suntem facute..." 

Spaghetti a la Diletta! Faimoasa jurnalista, sexy in BUCATARIE alaturi de o campioana mondiala. "Noi, sicilienele, asa suntem facute..." 

Profitand de o zi libera, Diletta Leotta s-a pus pe gatit impreuna cu Rossella Fiamingo, o cunoscuta spadasina.

Sunt nascute la o distanta de o luna, in 1991, in acelasi oras, Catania (din Sicilia) si ambele au atins apogeul in meseriile pe care le-au ales. Daca Diletta Leotta a ajuns vedeta in intreaga lume, fiind considerata cea mai sexy jurnalista a planetei, Rosselal Fiamingo are in palmares doua titluri mondiale la spada, in 2014 si 2015.

Cele doua bune prietene s-au intalnit duminica pentru a lua masa impreuna si, bineinteles, prima optiune a italiencelor a fost sa gateasca niste paste. Imbracate sexy, cu decolteuri indraznete, Diletta si Rossella s-au pozat impreuna cu tigaile in care si-au testat abilitatile culinare.

"Noi, sicilienele, asa suntem facute...cand e de mancare nu ne dam niciodata la o parte. Dar, Rossellina, astazi facem la dublu 1000 de abdomene?", a scris Diletta pe contul de Instagram, speriind-se putin de faptul ca mancarea copioasa ii va afecta silueta de sirena. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies