Simulare de cosmar! Ce vede un pacient Covid inainte de a muri. Dezvaluirea unui doctor din prima linie

simulare coronavirus covid-19 Virale Simulare HORROR! Ce vede un pacient Covid inainte de a muri. Dezvaluirea unui doctor din prima linie
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 11:41
Data actualizarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 11:56

Kenneth Remy, un medic de 43 de ani din Statele Unite, a atras atentia asupra respectarii masurilor de protectie anti-coronavirus.

Printr-o postare aparent ingrozitoare pe Twitter, doctorul care se bate zi de zi pentru salvarea pacientilor de Covid a vrut sa traga un semnal de alarma. "Nu e vorba de frica, acest lucru e real", a precizat el inainte de a face o simulare cu felul in care se simte un bolnav de coronavirus aflat in ultimele clipe ale vietii.

"Asta e imaginea pe care o vezi cand respiri de 40 de ori pe minut si ai un nivel de oxigen care scade sub 80", a spus Kenneth Remy, miscandu-si camera de inregistrare inainte si inapoi. "Sper ca ultimele momente din viata ta sa nu arate asa", a insistat doctorul din St. Louis, folosindu-se de doua instrumente medicale specifice, un laringoscop si un tub de intubatie.

"Chiar nu mai vreau să continui să anunt familiile că cei dragi, care erau sănătoși acum o săptămână, sunt acum morți. Protejati-va si purtati masca", a insistat Kenneth Remy, care spune că a tratat mai mult de 1.000 de pacienți cu Covid-19, a intubat cel puțin 100 dintre aceștia si a asistat personal la cel puțin 50 sau 60 de decese.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!