Simulare de cosmar! Ce vede un pacient Covid inainte de a muri. Dezvaluirea unui doctor din prima linie

Simulare de cosmar! Ce vede un pacient Covid inainte de a muri. Dezvaluirea unui doctor din prima linie

Kenneth Remy, un medic de 43 de ani din Statele Unite, a atras atentia asupra respectarii masurilor de protectie anti-coronavirus.

Printr-o postare aparent ingrozitoare pe Twitter, doctorul care se bate zi de zi pentru salvarea pacientilor de Covid a vrut sa traga un semnal de alarma. "Nu e vorba de frica, acest lucru e real", a precizat el inainte de a face o simulare cu felul in care se simte un bolnav de coronavirus aflat in ultimele clipe ale vietii.

"Asta e imaginea pe care o vezi cand respiri de 40 de ori pe minut si ai un nivel de oxigen care scade sub 80", a spus Kenneth Remy, miscandu-si camera de inregistrare inainte si inapoi. "Sper ca ultimele momente din viata ta sa nu arate asa", a insistat doctorul din St. Louis, folosindu-se de doua instrumente medicale specifice, un laringoscop si un tub de intubatie.

"Chiar nu mai vreau să continui să anunt familiile că cei dragi, care erau sănătoși acum o săptămână, sunt acum morți. Protejati-va si purtati masca", a insistat Kenneth Remy, care spune că a tratat mai mult de 1.000 de pacienți cu Covid-19, a intubat cel puțin 100 dintre aceștia si a asistat personal la cel puțin 50 sau 60 de decese.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Întreprinzătorii acuză Guvernul că a uitat de ei. Investițiile cu bani europeni sunt blocate
BRAT
Modifică setările cookies