Descoperire socanta la Wuhan, exact in locul de unde a pornit pandemia cu coronavirus. Decizia radicala a chinezilor: au distrus TOT!

Descoperire socanta la Wuhan, exact in locul de unde a pornit pandemia cu coronavirus. Decizia radicala a chinezilor: au distrus TOT!

Autoritatile chineze din orasul Wuhan au gasit virusul SARS-CoV-2 intr-un lot de carne de vita importat din Brazilia.

Wuhan, locul de unde s-a raspandit temutul coronavirus e din nou in atentia intregii lumii. Declarandu-se "oras liber de Covid", chinezii din Wuhan au inasprit la maxim controalele si masurile de protectie pentru a evita un nou val de contaminari.

Astfel, asiaticii analizeaza cu mare atentie inclusiv alimentele care sosesc in China din import. Asa se faca ca la Wuhan au fost descoperite urme de coronavirus intr-un lot de carne de vita congelata primita din Brazilia.

Desi livrarea s-a facut in luna august, rezultatele au venit abia acum, dovedindu-se ca cel putin 3 mostre din carnea respectiva e infectata cu Covid. Ca urmare, autoritatile au luat decizia radicala de a distruge intreaga cantitate de carne, adica 27 de tone impartite in peste 1.000 de cutii.

Citeste si:coronavirusWuhan
VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile anticaniculă implementate în București. Sunt două puncte mobile cu apă și dezinfectant, și alte șase fixe
BRAT
Modifică setările cookies