GALERIE FOTO Senzația Mondialului, Ivana Knoll, surprinsă de paparazzi la plajă! Cum a apărut Miss Croația 

Ivana Knoll Miss Croația Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Septembrie 2023, 17:15
Data actualizarii: Sambata 09 Septembrie 2023, 17:40

Ivana Knoll (31 ani) s-a remarcat la Campionatul Mondial din Qatar, iar de atunci a devenit faimoasă. 

Miss Croația a fost în centrul atenției cu ținutele sale sexy, în culorile naționalei, cu care mergea să își susțină favoriții la Mondialul din Qatar. Ivana Knoll își încântă fanii cu aparițiile senzuale din mediul online, în care alege să poartă haine cât mai mulate, care îi pun în evidență formele. 

Faima câștigată la Mondialul din Qatar a adus-o în atenție și a căpătat milioane de urmăritori pe Instagram, motiv pentru care de atunci a fost invitată la mai multe evenimente sportive de top. Recent, Ivana a povestit cum a fost atacată de o femeie geloasă în timp ce se afla în Mykonos, însă a trecut peste întâmplare, iar acum se relaxează într-o altă zonă populară. 

Ivana Knoll a fost surprinsă de paparazzi în Marbella, fiind fotografiată la plajă în timp ce se distra cu prietenii săi. 

Ivana Knoll a fost atacată de o femeie geloasă 

„Am fost atacată de o femeie necunoscută, care avea în jur de 40 de ani, în timp ce îmi beam ceaiul cu prietenii mei, gândindu-mă că nu am nevoie de securitate într-o țară destul de sigură. Motivul pentru care m-a atacat a fost pentru că bărbatul ei s-a uitat la mine atunci când am intrat în bar. 

A așteptat singură timp de trei ore să termin masa și să ies și m-a atacat. Nici măcar nu am recunoscut-o în bar. Din fericire, prietenii mei au prins-o și ținut-o departe de mine, din moment ce nu și-au dorit să o rănească. 

Nu reușeau să o țină din cauză că era extrem de nebună și spunea că vrea să mă omoare. A venit poliția și a luat-o în custodie, însă nu vă spun asta pentru că vreau să spun povești. Vreau să vă întreb, doamnelor, ce naiba e greșit cu voi?”, a scris Ivana Knoll pe Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!