'Selfie-ul' care ucide! A postat pe Facebook, la un minut distanta politia a fost alertata de moartea ei! Ultimul mesaj

Autor: Sport.ro
Miercuri 30 Aprilie 2014, 09:27

	'Selfie-ul' care ucide! A postat pe Facebook, la un minut distanta politia a fost alertata de moartea ei! Ultimul mesaj

►Liliecii ataca noaptea! Joi 22:00, semifinala Europa League: Valencia - Sevilla, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Ultimul mesaj - O femeie de 32 de ani din North Carolina si-a pierdut viata dupa ce a intrat cu masina intr-un camion - ea a pierdut controlul masinii din cauza faptului ca posta pe Facebook un selfie si un status nou. Courtney Sanford a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj despre melodia pe care o asculta: "Acest cantec ma face sa fiu atat de fericita", facand referire la hit-ul lui Pharrell, Happy. Postul a fost la ora 8.33am. La ora 8.34am, politia a fost alertata de accidentul care i-a fost fatal.

Pericolul Facebook - "In doar cateva secunde, o viata s-a incheiat doar ca acea persoana sa-si alerteze prietenii ca este fericita" a spus purtatorul de cuvant al politiei. Imaginile de la fata locului arata ca masina femeii a iesit de pe drum si a lovit un camion care stationa. Masina femeii a luat foc, insa ea murise deja. Ea mergea cu 72km pe ora la momentul accidentului.

Politia din Statele Unite incearca sa atraga atentia asupra pericolului pe care il are folosirea telefonului mobil in timpul condusului.

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies