Schimb GENIAL de replici intre doi URIASI! Klitschko si Arnold au facut schimb de "amabilitati" pe net! Ce si-au transmis cei doi GREI:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Septembrie 2013, 21:05

	Schimb GENIAL de replici intre doi URIASI! Klitschko si Arnold au facut schimb de "amabilitati" pe net! Ce si-au transmis cei doi GREI:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Wladimir Klitschko, unul dintre cei mai tari pugilisti ai planetei, alaturi de fratele sau, Vitali, este un impatimit al retelelor de socializare si a comunicarii cu fanii, fiind foarte activ pe Facebook.

Ultima postare a ucraineanului i-a uimit insa pe fani, acesta imparatasind cu ei ca atunci cand era mic visa sa devina culturist, precum idolul sau din copilarie, Arnold Schwarzenegger.

Pugilistul s-a fotografiat alaturi de un tablou al lui Arnold, pe care l-a pus pe un perete al casei sale, in aceeasi pozitie ca si fostul Mr. Olympia, spunand ca de la 12 ani viseaza sa ajunga asa.

Fanele lui Wladimir au reactionat imediat, spunandu-i ca el oricum arata mai bine, aspectul de baiat dur potrivindu-i-se mult mai bine decat lui Arnie.

Arnold Schwarzenegger a apreciat gestul lui Klitschko si i-a dat o "replica" pe masura. :)
 

 

Joshua vs Ruiz: sambata, 00:45, PRO TV! Supergala BATALIA CONTINENTELOR incepe la 20:00 la PRO X!

Dezastrul lăsat în urmă de Dăncilă, în PSD. Partidul este înglodat în datorii uriașe
BRAT