S-a retras din industria filmelor pentru adulti, dar inca are de suferit! Dezvaluirile Miei Khalifa despre cum se comporta oamenii cu ea pe strada

mia khalifa Virale S-a retras din industria filmelor pentru adulti, dar inca are de suferit! Dezvaluirile Miei Khalifa despre cum se comporta oamenii cu ea pe strada: "As schimba amenintarile cu moartea, cu linistea!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Mai 2020, 12:43
Data actualizarii: Sambata 30 Mai 2020, 12:48

Mia Khalifa este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria filmelor pentru adulti. 

Retrasa din industrie in 2015, fostul star de origine libaneza a facut dezvaluiri neasteptate legate de modul in care oamenii se comporta cand o intalnesc pe strada. 

Fata a lasat de inteles ca regreta alegerile facute si a spus unui urmaritor pe Twitter sa evite industria, insa inainte de asta, un alt urmaritor a atacat-o punand tot ceea ce reprezinta ea pe seama carierei in filmele pentru adulti. 

  • S-a retras din industria filmelor pentru adulti, dar inca are de suferit! Dezvaluirile Miei Khalifa despre cum se comporta oamenii cu ea pe strada: As schimba amenintarile cu moartea, cu linistea!

"As schimba amenintarile cu moartea si ura constanta primita din partea barbatilor despre corpul meu pentru 15 dolari pe ora cu o viata linistita, unde nimeni nu se uita de doua ori la mine sau ma atinge in public fara sa se gandeasca", a spus Khalifa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!