Prima declaratie a lui Badr Hari, dupa ce omul pe care l-a batut in club a murit! 

Joi 12 Iulie 2018, 13:29

	Prima declaratie a lui Badr Hari, dupa ce omul pe care l-a batut in club a murit! 

Luptatorul a stat 1 an la inchisoare pentru asta.

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Badr Hari s-a deschis pentru prima data in presa despre cel mai sensibil subiect din cariera sa, una foarte controversata atat in ring cat si in afara lui.

Marocanul a vorbit despre perioada in care a stat in inchisoare, dupa ce a batut un om intr-un club, in 2012. Acesta l-a batut pe Koen Everink, un om de afaceri,intr-un club din Amsterdam, dupa ce, spune Badr Hari, acesta s-ar fi dat la iubita lui.

Luptatorul a stat in inchisoare in jur de 1 an, din care 7 luni la rand anul trecut, cea mai grea perioada din viata lui, dupa cum spune chiar Badr. "A fost foarte greu pentru ca a trebuit sa stau departe de fiica mea, dar nu mi-e rusine sa ii spun ca am fost la inchisoare. Desi... sotia mea i-a spus ca sunt plecat la antrenament", a spus Badr Hari.

Acesta a declarat ca, desi il ura pe "grasanul ala mincinos", a suferit cand a aflat ca a murit. "Atunci cand ai de suferit atat de mult din cauza cuiva, acea persoana face parte din viata ta, fie ca vrei sa nu. Cand a murit, am fost socat", a spus Badr.

Sursa: lindanieuws.nl

Citeste si:
Laura Codruţa Kovesi, acuzată că a luat mită 268.689 lei. Anunțul PÎCCJ
BRAT