Neymar da Silva Bruna Biancardi despartire neymar PSG Virale

GALERIE FOTO Nu i-a iertat escapadele lui Neymar! Bruna Biancardi a dezvăluit tot pe rețelele de social media 

Neymar nu mai formează un cuplu cu Bruna Biancardi.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 18:59
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 19:02

De la începutul lui 2022, Neymar (30 ani) era într-o relație cu Bruna Biancardi (27 ani). Însă, vara aceasta, în spațiul media a circulat informația cum că cei doi nu mai formează un cuplu, lucru pe care, în cele din urmă, l-a confirmat și modelul. Bruna Biancardi a postat un mesaj pe contul oficial de Instagram în care clarifică relația cu Neymar. Influencerul dezvăluie că, în ciuda despărțirii, a rămas foarte apropiată de starul lui PSG și de familia sa. 

„Am fost interesată mereu doar de treburile mele, dar pentru că am văzut atâtea bârfe în ultima vreme, prefer să spun clar aici că nu mai sunt într-o relație de ceva timp.

Nu credeți tot ce apare despre noi. Am rămas foarte apropiată de Neymar și de familia lui. Vă rog să nu-mi mai implicați numele, mulțumesc”, a scris Bruna Biancardi pe contul oficial de Instagram. 

Spaniolii de la AS susțin că ruptura s-a produs din cauza infidelității lui Neymar. Starul brazilian și-ar fi înșelat partenera chiar în vara acestui an, în luna iulie, când cei doi se aflau în vacanță. 

Achiziție ultra-luxoasă pentru Neymar 

Superstarul lui Paris Saint-Germain și-a luat o nouă casă, însă nu în Paris, acolo unde petrece mare parte din timp, ci în Brazilia. Neymar a investit 3 milioane de euro în ultima sa achiziție, conform The Sun. 

Casa are șapte dormitoare, un teren de squash, o piscină, un garaj pentru 20 de mașini și un lift panoramic între etajele locuinței sale, pe care ar fi luat-o înainte de Crăciun. 

Modifică setările cookies