gemene gelozie Virale

Nu e loc de GELOZIE. Ele sunt GEMENELE perfecte, care impart ACELASI barbat! Cum e posibil si cum sunt tratate femeile

Anna și Lucy Decinque din Australia sunt surorile gemene care isi impartasesc fiecare detaliu din viata lor, inclusiv barbatii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Decembrie 2020, 17:03
Data actualizarii: Joi 31 Decembrie 2020, 17:06

Cele doua femei de 34 de ani si-au facut un cont de Instagram comun in care se poate vedea asemanare fizica perfecta, gemenele marturisind ca recurg inclusiv la aceleasi operatii estetice de infrumusetare.

Cine s-ar fi asteptat insa ca surorile sa aiba inclusiv acelasi partener in viata privata? Ei bine, acest lucru se intampla, Anna si Lucy aflandu-se intr-o relatie cu Ben Byrne, care se considera probabil unul dintre cei mai "norocosi" barbati din lume.

"El ne trateaza in mod egal. In prima noapte cand l-am intalnit, l-am sarutat amandoua, asa ca ne-am gandit pana unde poate merge treaba asta. In trecut am avut prieteni separati, dar nu ne-am inteles cu ei. Ben ne întelege si ne acceptă pentru ceea ce suntem. Nu exista nici un fel de gelozie. El primeste dragoste la dublu, asa ca isi dubleaza atentia", a marturisit Lucy, precizand ca intentioneaza chiar sa intemeieze o familie in trei.

Modifică setările cookies