Mircea Badea, umilit de luptatorul in cusca Marius Tita! Vezi ce i-a facut dupa ce moderatorul l-a jignit in emisiune

Luptatorul de MMA i-a raspuns lui Mircea Badea.

Marius Tita a obtinut una dintre cele mai dramatice victorii din cusca anul acesta. Acesta a fost dominat total de adversarul sau timp de doua runde insa a reusit sa revina in meci in repriza a treia si sa reuseasca o strangulare fabuloasa.

Tita a fost apoi jignit de Mircea Badea, cel care a declarat in emisiunea sa: “M-am uitat la o gala de MMA si l-am vazut pe acest domn, care a fost antrenorul lui motoreta, ala care a venit cu muay thai-ul lui. Este vorba de domnul Marius Tita, care s-a batut cu un alt cetatean. Domnul Tita a castigat meritat meciul in repriza a 3-a. In realitate si-a luat o bataie crunta de la copilul ala timp de 3 runde. A stat pe spate. 2 reprize si jumatate a incasat o multime de pumni. In viziunea mea, asta inseamna sa iei bataie. Marius Tita nu a dat nicio lovitura. Bai motoreta, antrenorul tau e curajos. S-a luptat cu copilul ala din Israel, a castigat meciul pe bune si a luat bataie pe bune. Tot respectul. Motoreta, nu mai fi las. Am inteles ca esti mare campion. Nu ai reusit sa imi faci nimic, iar acum nu stii cum sa mai fugi”, a spus Mircea Badea.

Marius Tita a decis sa ii raspunda cu un mesaj agresiv insa ideea este una "clasica" in MMA. Tito Ortiz, una dintre legendele luptelor in cusca, a aparut cu un tricou "Dana is my bitch", referindu-se la Dana White, promoterul UFC. Imaginile au facut multa valva la acel moment, imaginea devenind una clasica in MMA-ul modern.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies