Mikayla Demaiter Hochei Instagram model Virale

GALERIE FOTO Mikayla Demaiter, hocheista care a devenit model, postare incendiară: „Îmi cer scuze pentru căldura pe care am provocat-o!” 

În urmă cu trei ani, Mikayla Demaiter făcea senzație pe gheață, ca jucătoare profesionistă de hochei. Însă a preferat să renunțe și să opteze pentru o carieră în modeling. 
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 18:43
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 18:44

Mikayla Demaiter, acum în vârstă de 22 de ani, a fost jucătoare profesionistă de hochei pe gheață și a evoluat ca portar pentru echipa Hawks. La 19 ani însă a decis să renunțe la acest sport pentru a deveni model. Canadianca are acum peste 1,4 milioane de urmăritori pe Instagram și a atras din plin atenția cu aparițiile ei provocatoare în lenjerie intimă sau în costum de baie. 

Mikayla Demaiter face senzație pe Instagram 

În ultima postare pe Instagram, Mikayla Demaiter a ținut să-și anunțe apariția în Costa Rica într-un stil aparte. A postat o fotografie sexy, la care a adăugat descrierea: „Îmi prezint scuzele localnicilor din Costa Rica pentru căldura incendiară pe care am provocat-o cu sosirea mea!”, a fost mesajul postat de Mikayla Demaiter pe rețeaua de social media. 

Postarea modelului a fost apreciată de peste 96.000 de internauți în 24 de ore și a adunat peste 2.000 de comentarii. 

Modifică setările cookies