Mercedes se implica in lupta impotriva coronavirusului! Au creat un dispozitiv care se poate folosi in spitale de catre cei infectati cu COVID-19

Mercedes coronavirus Virale Mercedes se implica in lupta impotriva coronavirusului! Au creat un dispozitiv care se poate folosi in spitale de catre cei infectati cu COVID-19
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Martie 2020, 18:33
Data actualizarii: Luni 30 Martie 2020, 18:38

Ce dispozitiv a creat Mercedes.

Mercedes High Performance Powertrains a produs motoare care au castigat 8 campionate in Formula 1, iar acum au decis sa se implica in lupta impotriva coronavirusului.

Acestia au creat un dispozitiv de care ajuta caile resipiratorii pentru cei infectati cu COVID-19. Este un ajutor pentru respiratie care ajuta pacientii cu coronavirus sa respire si sa evite sa foloseasca ventilatie mecanica invaziva - dispozitive de respiratie care implica tuburi prin piele sau gura.

Acest dispozitiv a fost creat de catre inginerii de la Mercedes HPP, ingineri de la University College of London si clinicieni de la UCL Hospital.

"A durat mai putin de 100 de ore de la intalnirea initiala pana la producerea primului dispozitiv", a declarat un medic de la UCL Hospital.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!